De conservering

Voor onze arrangementen uit de FLEURS DE PARIS Infinity Collection gebruiken wij echte rozen die met behulp van een bijzonder complex proces zijn geconserveerd. Hierdoor kunt u 1 tot 3 jaar van de rozen genieten. 
De door ons geselecteerde rozen zijn door ervaren specialisten op het hoogtepunt van de bloei gesneden, zodat u ze jarenlang op hun mooist kunt bewonderen. 
Dankzij het toevoegen van een natuurlijke vloeistof wordt het verwelkingsproces voorkomen en blijft de schoonheid van de rozen natuurlijk behouden. 
Extra kleurpigmenten maken daarnaast een groot scala aan kleuren mogelijk, waardoor de in de natuur aanwezige nuances worden uitgebreid met meerdere tinten.

De verwerking

Na ontvangst van uw bestelling wordt ieder arrangement afzonderlijk en met de hand gemaakt. Speciaal opgeleide experts zorgen daarbij door strenge controles, dat zowel de rozen als de hoedendozen van Franse snit voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. 
Vervolgens wordt ieder arrangement uiterst zorgvuldig verpakt door onze medewerkers, zodat het veilig kan worden vervoerd.

De verzorgingstips

Om de houdbaarheid en de kwaliteit van de rozen zoveel mogelijk in stand te houden, geven wij u de volgende tips:

  • De rozen zijn zodanig in de doos geplaatst, dat zij er niet uit kunnen vallen. Toch verzoeken wij u om het arrangement met zorg te behandelen en het niet om te keren of ermee te gooien.
  • De rozen hebben geen water nodig, dit zou de houdbaarheid verkorten.
  • Veelvuldig aanraken moet vermeden worden, daar het huidoppervlak vochtig is en de rozen hun vorm en kleur door het contact met vocht kunnen verliezen.
  • Plaats de rozen niet in het volle licht.
  • Het beste is om het arrangement bij kamertemperatuur en op een schaduwrijke plek te plaatsen.
  • De kleurpigmenten van de rozen kunnen soms afgeven. Plaats het arrangement daarom zodanig, dat het niet in contact komt met kwetsbare stoffen als kleding, gordijnen en ander textiel.
  • Stof verwijderen gaat het beste met droge lucht of een zacht kwastje.

Wij wensen u veel plezier met uw arrangement uit onze Infinity Collection!

Uw team van Fleurs de Paris